loading...
Allahindlus!

Vibes akustiliste filtritega kõrvatropid

Original price was: 25,00 €.Current price is: 19,00 €.

Laost otsas

Kategooria:

Kirjeldus

KAITSKE OMA KÕRVU: Vibes kõrvatropid vähendavad kahjustavat detsibellide taset, et kaitsta teie kõrvu valju kohtades ilma helikvaliteeti kahjustamata. Kasutasime parimaid summutavaid filtreid, mis vähendavad helitugevust filtrispetsiifiliste sageduste ja otsese mürasummutuse kaudu, summutab heli umbes 20dB mis alandab märgatavalt tugeva muusika kahjulikku mõju sinu kõrvadele. 

KUULE JA SUHTLE: need kõrvatropid vähendavad teie keskkonna helitugevust, võimaldades samal ajal selgelt kuulda ja suhelda ümbritsevate inimestega. See muudab need suurepäraseks kontsertide, festivalide, baaride, spordiürituste ja muu jaoks.

VIRTUAALSELT NÄHTAMATU: läbipaistvate väliskestade ja liibuva madala profiiliga on meie mürasummutavad kõrvatropid peaaegu märkamatud. Need on mugavad ja sobivad igat tüüpi ja suurusega kõrvadele. Kaasaskantav: oleme kaasas kõva kaasaskantava ümbrise kõrvatroppide jaoks, mida saab reisil kasutada. Need on suurepärane kingitus kontserdikülastajatele ja kõigile, kellel on tundlik kuulmine.

VIBES: kaasaegne maailm on vali koht. Vibes lõi kõrvatropid, mis võimaldavad teil kogeda mürarikast maailma, kus me oleme turvaliselt ja mugavalt, ilma et see piiraks teie kuulmis- või suhtlemisvõimet.

 

×





Loe edasi